Consilierul local PNL Timiș, Simion Moșiu, acuzat că merge beat la ședințele de Consiliu Local: lăsați sticla în frigider până se termină ședința

Ședința de Consiliu Local Timișoara de ieri, 27 decembrie 2022, a fost marcată de un incident amuzant, care însă nu a putut să mascheze blatul existent la nivelul plenului dintre USR, PNL și PSD.

În timpul dezbaterilor privind taxele și impozitele locale, viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a fost cuprins de un exces de sinceritate și l-a acuzat pe consilierul local PNL Timiș, Simion Moșiu, că participă beat la ședințele CLT.

Domnule Moșiu, v-aș recomanda să lăsați sticla în frigider până se termină ședința”, a afirmat Ruben Lațcău.

Replica din partea consilierului local penelist a fost palidă, probabil din cauza distanțării fizice, deoarece ședința s-a desfășurat online.

Vă rog, nu vă mai jucați cu copilul. Fiți atenți și răspundeți, cetățenii vă văd. Nu sunteți în stare să răspundeți, puteți pleca”, i-a răspuns Moșiu.

Schimbul de replici a fost remarcat și de viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, care după plecarea colindătorilor, ultimii fiind cei cu Sorcova de Anul Nou, își va pierde din nou o parte dintre atribuții.

Am văzut încă o dată adevărata față a celor care conduc Timișoara vremelnic. Aroganța nu mai are limite, iar în unele cazuri respectul lipsește cu desăvârșire. Este inadmisibil ca dl Lațcău, din calitatea sa de viceprimar, să îndemne un coleg consilier “să bage sticla în frigider”“, a scris Cosmin Tabără pe Facebook, probabil dezamăgit că nu a fost inspirat să participe la ședință împreună cu colegul său de partid, așa puteau ciocni un pahar în direct.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole