Consilierul județean PNL Timiș, Liviu Cocean, ar putea fi exclus din partid. Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără: a greșit prin atitudinea lui, lucrurile pe care le-a făcut nu au fost taman morale

Pe 29 septembrie 2022, consilierul județean PNL Timiș, Liviu Cocean, a fost demis din funcția de director al societății de Piețe SA Timișoara fiind acuzat de delapidare și gestiune frauduloasă.

Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al societății care i-au imputat abateri de management și suspiciuni întemeiate de comitere a unor fapte de natură penală.

Între timp, în spațiul public au apărut diverse înregistrări unele dintre ele fiind dialogurile pe care directorul Liviu Cocean le-a purtat cu primarul Dominic Fritz.

Într-o conferință de presă de săptămâna trecută, viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, a fost întrebat de ce mai este Liviu Cocean membru PNL.

Este o problemă care ține de Biroul Politic Județean, fiind consilier județean, nu știu dacă s-au demarat procedurile de excludere în cazul Cocean. Știu că s-a pus problema excluderii lui Cocean (n.r. după scandalul din PNL Timișoara din vara anului 2021), noi am lucrat împreună ca responsabili de zonă, îl știu ca un om activ în partid, dar el a greșit prin atitudinea lui, și nu că a fost împotriva conducerii, dar din punct de vedere al lucrurilor pe care le-a făcut, nu au fost taman morale, ori eu nu le-aș face niciodată. Acum, desigur, că Biroul Politic va decide dacă va fi exclus sau nu, nu vreau să mă pronunț“, a declarat Cosmin Tabără.  

Reamintim că Liviu Cocean a făcut parte din echipa care a câștigat alegerile din vara anului 2021 pentru șefia PNL Timișoara, dar anulate de conducerea filialei, și un contestatar vehement al echipei băieților de pe sate condusă de Alin Nica și Dănuț Groza.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole