Consilierul local PNL Dan Diaconu sare la gâtul useriștilor din Primăria Timișoara pentru desființarea locurilor de parcare de pe strada Budai Deleanu

Consilierul local  PNL Dan Diaconu, fost viceprimar al Timișoarei, spune că reabilitarea de pe str. Budai Deleanu era necesară însă dispariția locurilor de parcare pentru mulți riverani este o mare greșeală.

TIMIȘOARA – 12 august

“Felicitari pentru reabilitarea de pe str. Budai Deleanu. Era necesara. Punctele noi bune sunt legate de pista de biciclete. Punctele mai putin bune sunt legate de disparitia unei benzi de circulatie pentru cea mai importanta cale de acces dinspre Freidorf si Dambovita si disparitia locurilor de parcare pentru multi riverani. Faptul ca de la distanta vezi o casa pe strada nu inseamna ca acea proprietate are si acces auto in curte. Intelegem acum de ce era important proiectul cu toate avizele si autorizatiile care aducea doua sute de locuri de parcare pe Mangalia? Si cat de important era sa fie realizat acum. Din pacate oricate insistente am avut, in special prin Lucian Caldararu, inca din ianuarie, s-a refuzat executia proiectului in numele unei viziuni pentru intreaga zona. Pacat”, este de părere Dan Diaconu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole