Consilierul județean PNL Timiș, Liviu Cocean, convocat la partid pentru sancționare: Băi nenorociților – bunicul meu a făcut 7 ani la Poarta Albă

Consilierul județean PNL Timiș, Liviu Cocean, director al Piețelor din Timișoara, a fost convocat la partid pentru sancționare de către Biroul Politic Județean interimar.

Acesta a anunțat pe Facebook că a pățit la fel ca zeci de membrii ai PNL Timișoara, care urmează să fie pedepsiți de către Alin Nica și Dănuț Groza.

“Ați vrut sa clarificați lucrurile noaptea…Haideți să facem LUMINĂ”, își începe postarea Liviu Cocean.

Bătut doar ca să-i stingă definitiv LUMINA

“Provin dintr-o familie în care sentimentul anti-comunist, anti-autoritar, anti-represiv este înscris în radicalul nostru genetic. Bunicul meu a făcut 7 ani la Poarta Albă (băi nenorociților !!!), doar ptc era liberal…un loc al „uitării” despre care voi și poate chiar și părinții voștri doar ați auzit povești la școală. Când a revenit acasă, tatăl meu s-a uitat la el „ca la un soare”. În 1990 s-a luptat ca în sat la el să iasă un primar liberal și a reușit…l-au așteptat în noaptea aia cu „ceață neocomunistă fesenistă” și l-au bătut doar ca să-i stingă definitiv LUMINA. Nu au reușit, era pescar hârșit de Dunăre ”, dezvăluie consilierul județean PNL.

Am ceva acolo de partea mea, DREPTATEA

“Când mă înfoi la voi să știți că îmi stau alături Dumnezeu și pavăza creștină, și nu o să mă înmoi la flecari de la sat, cu ifose de domni. Am ceva acolo de partea mea, DREPTATEA, și înainte de a fi om politic sunt bărbat ! So, piss off…nogents”, scrie Liviu Cocean.

Ședința BPJ interimar ar urma să aibă loc joi, de la ora 18.00, iar ședința BPL Timișoara la care sunt convocați zeci de membri pentru a fi sancționați ar urma să aibă loc astăzi de la ora 19.00.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole