Avocatul Cristian Clipa, fost membru USR, s-a înscris în PSD Timișoara – “vom vedea ce va ieși din asta“

Președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, care este și prefect de Timiș, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că avocatul Cristian Clipa s-a înscris în PSD.

După mai multe discuții, avocatul Cristian Clipa a decis să ni se alăture. Nu este cazul să-l prezint, cred că îl cunoașteți foarte bine, este o personalitate a dreptului administrativ, un avocat cu mari realizări. Personal nu pot decât să mă bucur că intelectualii încep să se regăsească la noi în partid și a fost unul dintre primele obiective pe care mi le-am propus când am acces la funcția de președinte al PSD Timișoara. Și la tineret avem peste 100 de tineri care au intrat în partid în ultimele două luni de zile. Liga elevilor și Liga studenților au început activitatea în forță. E vorba despre oameni cu pregătire, oameni cu școală“, a spus Mihai Ritivoiu.

La rândul său, avocatul Cristian Clipa a declarat că fiind un om de stânga PSD este alegerea naturală.

E ușor emoționant pentru mine, dar e un pas firesc, este cunoscută împrejurarea că sunt un om de stânga și am făcut acest pas gândindu-mă că PSD este din punct de vedere politic este platforma și locul instituționalizat în care m-aș putea regăsi. Vă mărturisesc că eu nu am așteptări de carieră de la PSD, pur și simplu m-am alăturat unei echipe și sunt dispus să pun la dispoziție expertiza și experiența mea profesională. Urmează să vedem cum va evolua această relație care se naște între doi parteneri maturi, eu am 47 de ani, iar PSD cu toate metamorfozele sale are vreo 30 de ani. Vom vedea ce va ieși din asta“, a declarat Cristian Clipa.

Avocatul Cristian Clipa a fost acum câțiva ani, pentru scurt timp, membru al USR Timișoara și este avocatul consilierul local Raul Ambruș, care a fost exclus din PNL.

Referitor la acest ultim aspect Cristian Clipa a spus că nu este niciun fel de incompatibilitate.

Când semnez un contract de asistență juridică eu mor cu clientul de gât, deoarece cel mai mare păcat în profesia de avocat este să îți trădez clientul și pot spune că modul în care eu l-am reprezentat pe domnul Ambruș până acum nu a fost unul contrar intereselor domniei sale. Momentan este o cerere depusă la Curtea de Apel Timișoara, nu știu să fie termen încă“, a spus Cristian Clipa.

Dominic Fritz, la mitingul Dreapta Unită dedicat Zilei Europei: pe 9 iunie oamenii au de ales între Alianța PSD-PNL, o păcăleală periculoasă, de un provincialism corupt, răutăcios şi periculos și Dreapta Unită, un proiect modern şi asumat proeuropean, cinstit şi ambiţios

Candidatul USR susţinut de Alianţa Dreapta Unită pentru un nou mandat la funcţia de primar al Timişoarei, Dominic Fritz, consideră că miza acestor alegeri electorale trebuie să fie oprirea „cinismului…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole