Șeful PNL Timiș, Alin Nica, batjocorit de liderul grupului PSD din CJ Timiș, Alexandru Iovescu: un cântăreț de muzică populară mediocru a ales să fie un politician și un om de administrație incompetent

Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, a susținut astăzi că adoptarea de către Guvern a pachetului de măsuri fiscal-bugetare va lăsa Timișoara fără stadion.

Pachetul de măsuri fiscale asumat de premierul Ciolacu (…) amână construirea noului stadion multifuncțional la Timișoara. Am semnalat oficial această situație inacceptabilă și am solicitat corectarea altor neajunsuri cuprinse în propunerea actualului premier. Consiliul Județean Timiș a făcut toate demersurile și a îndeplinit toate condițiile pentru realizarea stadionului, investiție întârziată în mod repetat de la București (…)“, a arătat Alin Nica într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, așa cum puteți citi AICI.

Replica imediată a venit de la șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, șef interimar al Camerei Deputaților, și posibil candidat în 2024 la funcția de șef al CJ Timiș, care este de părere că poziția șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, nu arătă decât propria-i incompetență și nu face altceva decât să se plângă și să găsească vinovați.

Alin Nica nu ratează nicio ocazie să se plângă, să arate cu degetul spre alții și să găsească vinovați pentru propria-i incompetență. Astăzi, a reușit performanța să se umple de ridicol vorbind despre viitorul stadion al Timișoarei și spune președintele Consiliului Judeţean Timiș că de doi ani are pregătite documentele pentru demolarea arenei, dar se lovește de piedici de la Guvern. Cu manta, în stilul caracteristic, îl atacă pe premierul Ciolacu, dar uită de cei foști trei prim-miniștri liberali, Orban, Câțu și Ciucă, care l-au pasat de fiecare dată, considerându-l irelevant (…)“, a scris la rândul său Alfred Simonis pe Facebook.

Nu a ratat ocazia să-l batjocorească pe șeful PNL Timiș, Alin Nica, nici liderul de grup al consilierilor PSD din CJ Timiș, Alexandru Iovescu. Acesta este de părere că actualul șef al CJ Timiș este un incompetent care vrea să-și acopere propriile eșecuri.

Cariera artistică i s-ar fi potrivit mai bine lui Alin Nica, ar fi fost un cântăreț de muzică populară mediocru, dar a ales să fie un politician și un om de administrație incompetent. Alin Nica își acoperă propriile eșecuri administrative prin atacarea măsurilor guvernamentale propuse de executivul din care fac parte PSD și PNL. Uită să își vadă bârna din ochi și să facă un plan de reducere a cheltuielilor CJ Timiș, uită cum continuă risipa din bugetul instituției, un exemplu perfect fiind proiectul cu girațiile din Giroc. Stadionul din Timișoara va beneficia în continuarea de susținerea executivului! Arătatul cu degetul de pe margine e sportul favorit a lui Alin Nica, mai ales când nu face nimic!„, a scris pe contul său de Facebook, Alexandru Iovescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole