Consilierii județeni USR Timiș – Raul Olajos, Bianca Luca, Dănuț Tămaș – au fost excluși din partid – li se impută că au început o campanie împotriva USR

Biroul Național al USR din 06.02.2023 a decis excluderea din partid a trei consilieri județeni din Timiș.

Este vorba despre Raul Olajos, Bianca Luca, Dănuț Tămaș care au făcut parte din fostul partid Plus.

S-a îndeplinit procedura și dreptul la apărare pentru sesizarea împotriva a trei consilieri județeni USR de la Timiș: Raul Olajos, Bianca Luca, Dănuț Tămaș. Cei trei consilieri au început o campanie împotriva USR, partidul din care fac parte. Ei sunt de facto în afara partidului și se comportă ca și cum nu ar mai fi consilieri județeni din partea USR, au votat diferit față de grupul de consilieri USR.  Cei trei au rupt orice legătură de comunicare cu grupul de consilieri județeni USR, nu participă la pregătirile ședințelor de Consiliu Județean, au dat interviuri în presa locală și au postări publice prin care atacă USR, pe Dominic Fritz – primarul USR, conducerea USR de la nivel național, filiala locală și administrația USR. BN decide excluderea din USR a celor trei consilieri județeni din Timiș, se arată în rezumatul ședințelor Biroului Național al USR, transmis pe email de Cristina Prună, responsabil cu comunicarea internă, pe site-ul partidului neexistând o comunicare oficială.

Cei trei nu își vor pierde mandatele de aleși județeni și cel mai probabil vor ataca în instanță decizia partidului, ceea ce le va permite să rămână consilieri județeni până la finalul mandatului.

Reamintim că și la nivelul Consiliului Local Timișoara a fost exclus din USR un alt fost membru Plus, Andrei Meșter.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole