Comuna Săcălaz ar putea rămâne fără Consiliu Local. Începe campania de strângere de semnături. Demersuri se fac și pentru demiterea primarului

Primarul comunei Săcălaz, Nicu Viorel, a anunțat că dorește dizolvarea Consiliului Local.

“Dragi prieteni săcălăzeni și beregsani, în calitate de primar, cu regret va anunț că, din păcate pentru comunitatea noastră,  soluția funcționarii administrației în folosul cetățeanului și nu în folosul ( la fel ca in vechea administratie) celor care trebuie sa-si facă treaba din poziția de consilieri locali, va anunț ca din aceasta săptămâna (zilele urmatoare) se începe o campanie pentru strângerea semnăturilor necesare pentru dizolvarea Consiliului Local care, în ultimele luni si-a bătut joc de toată comunitatea“, a anunțat pe Facebook Nicu Viorel.

Un cetățean, atent la anunțul primarului, a venit cu o altă informație, și anume că se stâng semnături pentru demiterea edilului.

“Cineva se pregateste de strangerea semnaturilor necesare organizarii referendumului pentru demiterea primarului. Aveti grija sa nu fie mai rapizi. Numai bine, sanatate si intelepciune“, a scris Sebastian Rus.

De la alegerile locale din septembrie 2020 la nivelul comunei Săcălaz există un blocaj administrativ, iar primarul Nicu Viorel și Consiliul Local nu găsesc o cale pentru un dialog constructiv, iar fiecare parte aduce acuzații celeilalte părți.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole