Lucrările de pe o stradă comuna Ghiroda aruncă comunitatea în aer

Lucrările de pe strada Dunărea din comuna Ghiroda se lasă cu zeci de comentarii ale cetățenilor care acuză primăria de calitatea proastă a lucrărilor.

Conform licitației pe strada respectivă trebuie să aibă loc lucrări de: realizare a unui sistem de colectare a apelor pluviale, de tip canalizație îngropată, care va duce la dispariția șanțurilor, înlocuirea conductelor de gaze naturale, realizarea canalizației tehnice pentru liniile electrice și eliminarea stâlpilor prin îngroparea liniei de medie tensiune și a liniei de curent electric și mutarea tuturor contoarelor la limita de proprietate, realizarea canalizației tehnice pentru toți operatorii și deținătorii de cabluri, prin mutarea rețelelor în subteran și modernizarea căilor de comunicații, respectiv drum, trotuare, piste pentru biciclete, accesuri auto, parcări paralele cu axul drumului.

De la deschidere șantierului cetățenii au reclamat zeci de situații în care au avut de suferit, de la tăierea cablurilor electrice, a țevilor de gaz sau pregătirea proastă a terenului pentru asfaltare.

Oamenii reclamă și faptul că administrația locală nu are nicio reacție la problemele lor.

“Sper că intrările in curți vor fi mai prietenoase. Nu toți avem SUV-uri. Pe Dunărea rampa de urcare proiectata are o înclinație de 20 grade pe o lungime de 94 cm.  Iertați-mă că nu înțeleg de ce. Poate se va găsi o soluție până la final…”, scrie un locuitor.

“Am și eu o întrebare,, cine răspunde de lucrările de pe strada Dunărea ???au rupt firele de curent de mai bine de două ore și nu vine nimeni că sa rezolve problema !! Plus sunt lăsate așa ne izolate și ne semnalizate,,, daca doamne ferește pune mana un copil sau altcineva care trece pe-acolo!!! Cine răspunde??”, este o altă remarcă.

“Acest șantier, oricum, e plin de „mistere”(sa nu spun rasoleli!) pe care le doresc cu ardoare si curiozitate rezolvate! Va avertizez ca ne vom minuna dar și revolta, in egala masura, de rezolvarea lor! Mult calm va doresc(mai aveți?)!!!”, este un alt comentariu.

“Aici s-a spart teava de apa de cateva ori cea de gaz firele de internet au fost rupte si acum 2 saptamani si cele de curent, asa se lucreaza atunci cand „lucreaza” acuma este din nou pauza de la lucrari poate in 5 ani se termina de asfaltat si aici 😔”, se plânge un alt locuitor.

Strada Dunărea face legătura cu Aleea Ghirodei din Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole