Dominic Fritz: am mers pe pietonală să deblocăm orice acces – pompierii sau ambulanța nu puteau intra de mașinile parcate ilegal

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a declarat astăzi că în municipiu a demarat o amplă campanie privind parcatul ilegal în zonele pietonale.

Din cauza șoferilor indisciplinați, care își lasă vehiculele la voia întâmplării, mașinile de intervenție nu ar avea acces în caz de situație de urgență.

Astăzi am făcut un test: pot intra pe pietonală, mașinile de pompieri sau ambulanță în caz de urgență? Am mers pregătiți să deblocăm orice acces. E o altfel de repetiție generală pe care o facem pentru a pregăti orașul pentru afluxul de participanți la evenimentele culturale în aer liber, începând cu weekendul de deschidere al Capitalei Culturale, 17-19 februarie.  Astăzi, Poliția Locală și ISU s-au coordonat pentru această acțiune și au eliberat căile de acces. Si, da, s-a lăsat și cu amenzi pentru șoferii care au parcat neregulamentar sau pe pietonală. Continuăm acțiunile în zilele următoare.  Vă rog să respectați regulile de circulație și staționare. E în joc siguranța noastră a tuturor“, a declarat Dominic Fritz după acțiune.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole