“Ura lelița mea“ – Colterm dă drumul la căldură de săptămâna viitoare – de marți, în funcție de temperaturile exterioare

Colterm anunță că, începând de marți, 4 octombrie, pornește căldura în Timișoara. Societatea de termoficare va furniza căldură în funcție de temperaturile exterioare.

„Dorim să-i informăm pe abonații noștri că, începând de marți, 04.10.2022,  pornim sezonului de încălzire 2022-2023, cu precizarea că se va furniza căldură în tot orașul, la parametrii corelați cu temperaturile exterioare. În acest sens, adresăm, încă o dată, asociaţiilor de proprietari şi celorlalți utilizatori, rugămintea să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care încă lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini.

De asemenea, le adresăm solicitarea să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor și, totodată, să anunţe la dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro, eventualele probleme apărute la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni operativ în soluţionarea lor”, transmite Colterm..

Recomandările noastre

Cele mai citite articole