Dominic Fritz, despre traficul din Calea Aradului: de luni va fi un pic mai bine în zona Piața Consiliul Europei – weekendul viitor terminăm

Primăria Timișoara a derulat o serie de lucrări de modernizare a magistralei de apă pe Calea Aradului. 

După finalizarea investițiilor municipalitate a intervenit pentru refacerea întregii zone, ceea ce a perturbat traficul rutier

Bordurile vechi de peste 15 ani au fost înlocuite acolo unde s-au schimbat conductele magistrale și s-au refăcut trotuarele de pe ambele părți ale drumului.

Lucrările de modernizare pe acest lot sunt realizare de asocierea Erbașu – Cons Electrificarea Instal, iar cele de refacere a drumului sunt realizate de Societatea Drumuri Municipale și sunt cofinanțate prin bugetul local. 

Potrivit primarului Dominic Fritz, calvarul șoferilor va lua sfârșit.

De luni, va fi un pic mai bine pentru cei care trec prin zona Piața Consiliul Europei Azi, finalizăm carosabilul pentru porțiunea spre Calea Aradului. Iar weekendul viitor terminăm lucrările care afectează traficul. Între timp începem refacerea trotuarelor și turnarea ultimului strat de asfalt și trasarea marcajelor pentru parcarea din mijlocului Pieței“, a declarat, sâmbătă, Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole