Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara lansează cinci apeluri de finanțare nerambursabilă. Timișoara 2023 – programată pentru 9 martie

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara lansează cinci apeluri de finanțare nerambursabilă, din bugetul local, pentru proiecte culturale, de comunitate și sportive ce îmbunătățesc calitatea vieții în Timișoara și construiesc o comunitate dinamică și incluzivă.

“Astăzi anunțăm primul apel din acest an: Repere în Cultură – programul cultural prioritar de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Timișoarei pentru proiecte culturale de anvergură, centruldeproiecte.ro/finantari/repere-in-cultura-2022. Pentru acest apel, lansarea estimată este în data de 2 martie, dar până atunci puteți consulta deja documentația necesară aplicației, pentru a putea începe să pregătiți cererile de finanțare. Dacă aveți observații, vă rugăm să ne scrieți pe proiecte@centruldeproiecte.ro, până în data de 25 februarie“, se arată într-un comunicat de presă.

Calendarul lansărilor următoare

“Următoarele apeluri pe care le vom lansa sunt: Cultura în prezent – programul general de finanțare nerambursabilă pentru acțiuni, proiecte și programe culturale – Lansare estimată: 4 martie; Timișoara 2023 – finanțare nerambursabilă pentru proiecte care constituie și dezvoltă Programul Cultural „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” actualizat – Lansare estimată: 9 martie; Impuls în comunitate – programul general de finanțare nerambursabilă pentru acțiuni, proiecte și programe pentru comunitate – Lansare estimată: 11 martie; Orașul în mișcare – programul general de finanțare nerambursabilă pentru proiecte și programe sportive – Lansare estimată: 14 martie“, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole