Casa de Cultură Timișoara în luna aprilie – spectacol de Florii cu Ansamblul Timișul

Casa de Cultură Timișoara vă invită în luna aprilie la mai multe evenimente pe care le va organiza.

  1. LIR’ART – „Dacă e marți, e artă!”

Continuăm vernisajele noastre lecție, destinate publicului foarte tânăr din școlile timișorene, invitat la întâlnire cu arta și cu artiștii în Galeria Rotonda, în fiecare marți.

Următorul vernisaj-lecție va povesti, marți, 26 aprilie, la ora 11:00, despre „Florile luminii”, o expoziție colectivă de pictură, a membrilor Asociației „Romul Ladea”.

2. Tot la LIR’ART, ne revedem, în 12 aprilie cu Oana Bolog-Bleich și Asociația Via Rumania Cultura, cu sprijinul căreia aducem la Casa de Cultură artă spaniolă. Tema aleasă pentru 12 aprilie este creația lui Diego Velazquez.

3. AZI LA NOI CÂNTĂ TOT NATUL

În 17 aprilie, la ora 18:00, în Sala Capitol, a Filarmonicii Banatul, Ansamblul Timișul sărbătorește Floriile, cu participarea instrumentiștilor, a dansatorilor de la Ansamblul Timișul și a invitaților-surpriză. Soliști: Andreea Voica și Dinu-Iancu Sălăjanu. Coregrafia: Maria Topciov. Dirijor: Deian Galetin. Prezintă: Florin Mihoc. Partener: Filarmonica Banatul.

Accesul se face pe bază de invitații, puse la dispoziția publicului la Casa de Cultură (Str. Miron Costin nr.2), în perioada 7-17 aprilie.

4. MusicALL (activități de educație muzicală pentru toți) pornește cu un workshop de… musical, destinat tinerilor și coordonat de Matei Chioariu (actor, TNT), Raul Avram (coregraf, Magnum Team) și Octavian Vlaicu (bas, ONRT).

5. Continuăm înscrierile pentru audiții la ANSAMBLUL TIMIȘUL!

Studenții Facultății de Muzică și elevii Liceului „Ion Vidu”, care iubesc la fel de mult inovația precum clasicul și folclorul, care își doresc să facă parte din proiecte mari, să vadă lumea, să accepte provocări muzicale, sunt invitați să se alăture orchestrei Ansamblului Timișul. Implicarea este neremunerată, dar, dincolo de toate cele de mai sus, cei care rămân alături de noi cel puțin o stagiune, primesc atestat de colaborare, eliberat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole