Centrul de Proiecte al primăriei a lansat un apel pentru finanțarea Timișoara 2023

Boarding Station, apelul prin care Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, finanțează proiectele cuprinse în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” actualizat este acum deschis

“Evaluarea și selecția va fi făcută de către membrii Echipei Curatoriale Timișoara 2023. Cei 7 curatori și experți culturali sunt responsabili, din partea Primăriei Municipiului Timișoara, de coerența artistică și coordonarea strategică a Programului Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”. Termen limită: 18 mai“, anunță Centrul de Proiecte.

 În curând, noi apeluri deschise

“Deschidem Timișoara 2023 spre comunitate și spre lume. Pe lângă această finanțare dedicată proiectelor care sunt deja cuprinse în Programul Cultural actualizat, vom lansa în acest an o serie de apeluri cu deschidere locală, națională și internațională. La acestea vor putea aplica operatori culturali ale căror proiecte nu sunt cuprinse în Programul Cultural actualizat, dar care, în spiritul dosarului de candidatură ce a câștigat Timișoarei titlul de Capitală Europeană a Culturii, îl pot îmbogăți“, mai precizează sursa citată.

Detalii AICI: centruldeproiecte.ro/timisoara-2023-boarding-station

Recomandările noastre

Cele mai citite articole