“Capcană pentru un bărbat căsătorit“ – comedia adusă la Timișoara de Teatrul Elisabeta din Bucureşti

Marţi, 15 noiembrie, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” va avea loc comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit” a Teatrului Elisabeta din Bucureşti, cel mai aşteptat titlu de către publicul timişorean.

Daniel Corban este un bărbat obişnuit, care vine la comisariatul de poliţie să anunţe dispariţia soţiei sale. În aceeaşi zi, soţia sa revine, Daniel o întâlneşte la poliţie, însă nu o recunoaşte – femeia respectivă nu seamănă deloc cu Elisabeta, cea cu care s-a căsătorit. Lucrurile se complică în momentul în care apar martori care declară că respectiva este Elisabeta. Corban începe să creadă că este victima unui complot. Rămâne de văzut de ce.

Regia este semnată de Şerban Puiu, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de comedie din ţară, şi îi aduce împreună pe Lucian Ghimişi, Alexandra Velniciuc, Ştefan Pavel, Raluca Ghervan, Cristian Boeriu, Alexandru Prica, Vlad Ianuş, Iulian Balan şi Magdalena Ţapu.

„Capcană pentru un bărbat căsătorit” este o comedie poliţistă cu numeroase răsturnări de situaţie. Publicul va fi surprins de momente-cheie care se desfăşoară în sală, printre spectatori. Teatrul Elisabeta lansează provocarea ca spectatorii să descopere cheia misterului înaintea comisarului jucat de actorul Lucian Ghimişi – finalul este unul care te va lăsa fără suflare.

Spectacolul va avea loc marţi, 15 noiembrie, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”, începând cu ora 19:00.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole