Burțile timișorenilor sunt salvate – KFC a deschis un fast-food la “botul calului“ pe Buziașului

Sphera Franchise Group își extinde rețeaua de restaurante inaugurând cea de-a patra unitate KFC și prima de tip Drive Thru din Timișoara.

Restaurantul este amplasat în incinta centrului comercial Funshop Park Timișoara, din Calea Stan Vidrighin nr. 7, are o suprafață de aproximativ 390 mp, din care o terasă de 50 mp și dispune de kiosk-uri de comandă, meniuri digitale și pe linia de drive, panouri digitale.

Orarul de funcționare al primului KFC Drive Thru din Timișoara este 09:00 – 24:00, iar clienții pot opta atât pentru servirea în incintă, cât și la pachet, preluând comenzile din restaurant sau de la fereastra de drive. Odată cu inaugurarea noului restaurant din Timișoara, KFC creează 50 de locuri de muncă, iar venitul net la care poate ajunge un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) este de 3.000 lei din a treia lună de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri sau prime acordate conform criteriilor interne. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru“, scrie moneybuzz.ro.

KFC a intrat pe piața din România în 1997 odată cu deschiderea primului restaurant din București, iar în acest moment rețeaua numără 95 de unități în 37 de orașe.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole