VEST: 25 de vagoane de marfă românești livrate în Germania – garnitura de tren a fost reparată la Caromet SA Caransebeș, companie cu 50 de ani de experiență în domeniu

Un convoi de 25 de vagoane de marfă românești au fost livrate în Germania după ce au fost reparate la Caromet SA Caransebeș, companie cu 50 de ani de experiență în domeniu.

Anunțul a fost făcut de managerul general al societății, Dan Cataranciuc.

Un convoi de 25 de vagoane reparate de echipele Caromet SA Caransebeș a ieșit pe 27 octombrie de pe platforma industrială cu destinația Germania! Mulțumesc partenerilor noștri pentru încredere și colegilor pentru profesionalismul demonstrat!”, a transmis Cataranciuc pe Facebook.

Conform oficialilor Caromet, vagoanele sunt românești, au fost reparate la Caransebeș și apoi cumpărate de o firmă din Germania, dar în lucru, în halele de la Caromet, sunt și vagoane pentru societăți românești private.

În acest an, Caromet a semnat și un contract pe 10 ani cu producătorul de locomotive Softronic, societatea din Caransebeș urmând să livreze osiile necesare locomotivelor produse la Craiova.

Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, Caromet Caransebeș a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 16 milioane de lei lei şi un profit net de peste 2,4 milioane de lei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole