Alin Nica continuă folosirea resurselor statului pentru recompense politice. Trei primari “împachetați” cu asfalt

Consiliul Județean Timiș pregătește modernizarea DJ 691, între autostradă și limita cu județul Arad.

“Într-o primă fază, a fost emis certificatul de urbanism, iar acum se lucrează la întocmirea documentației prealabile execuției propriu-zise. Procedurile sunt bugetate și vor fi parcurse anul acesta, lucrările de asfaltare fiind programate a demara în 2022”, se arată într-un comunicat de presă.

Coincidență sau nu, drumul trece prin localități doar cu primari PNL – Pișchia, Fibiș, Mașloc.

O a doua coincidența ar fi că cei trei primari au votat în 15 iulie în Biroul Politic Județean interimar al PNL Timiș pentru suspendarea celor peste 20 de membri PNL, reușind să-i facă jocul președintelui interimar Alin Nica, de a scăpa de o parte din opoziția din partid. Fiind o ședință desfășurată la limita cvorumului, votrul celor trei ar fi putut fi decisiv, iar anunțarea unei asemenea investiții ridică mari semne de întrebare în legătură cu posibila folosire a resurselor publice în scopuri politice.

Un al doilea aspect care trebuie menționat este faptul că un tronson din drumul respectiv, în zona localității Pișchia, așa cum puteți vedea în fotografia care însoțește articolul, a fost modernizat chiar anul trecut, ceea ce va ridica alte semne de întrebare privind cheltuirea banului public pentru același sector.

Buletin de Timișoara va sesiza instituțiile statului privind aceste coincidențe, deoarece este al doilea caz în mai puțin de o lună care ridică mari suspiciuni de alocare a banilor.

Reamintim că Buletin de Timișoara a scris în 20 iulie despre cazul de la Boldur, articol pe care îl puteți citi aici.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole