Alin Nica continuă epurările la PNL Timișoara. Un fost viceprimar, șefa femeilor și un revoluționar de frunte – out

PNL Timiș și-a stabilit delegații la Congresul partidului care va avea loc pe 25 septembrie.

Lista membrilor care se vor deplasa la București nu cuprinde numele grele din partid, care au fost excluse.

Astfel, fostul viceprimar al Timișoarei și actual prim-vicepreședinte al organizației Timișoara, Dan Diaconu, care deține și funcția de lider de grup al consilierilor locali, nu se regăsește printre cei care vor lua drumul spre Capitală.

Un alt consilier local din Timișoara, Daniela Mariș, șefă a femeilor liberale, nu se regăsește nici ea printre favoriții conducerii și a fost tăiată de pe listă, alături de revoluționarul Lucian Căldăraru, tot consilier local la Timișoara.

De pe listă mai lipsesc însă și actuali consilieri județeni sau foști primari ai PNL Timiș, care sunt într-un conflict prelungit cu Alin Nica, care practic a transformat o acțiune formală într-o nouă demonstrație de forță față de proprii săi colegi, deși pe data de 7 septembrie, acorda următoarea declarație, într-un comunicat de presă al PNL Timiș:

“Fac un apel la unitate către foștii oponenți din cadrul filialei, să ne dăm mâna, să construim împreună un PNL mai puternic în Timiș. Vom avea discuții cu toți colegii noștri pentru că suntem o singură echipă”, spunea Alin Nica.

Prima acțiune politică după această declarație este validarea listei de 133 de delegați pentru congres și excluderea dintre participanți a unor liberali de bază ai PNL Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole