Administrația PNL a CJ Timiș a angajat un om al unui “rege al panourilor“ la Biroul de Comunicare

Administrația PNL a Consiliul Județean Timiș a organizat în luna martie concursul de recrutare în funcția publică de execuție vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior la Biroul de comunicare.

Deși a trecut mai mult de o lună structura organizatorică a CJ Timiș nu a fost actualizată pe site-ul instituției, iar din rezultatul concursului nu reieșea persoana care a câștigat concursul deoarece identitatea candidatului este mai nou protejată de GDPR, deși sunt persoane plătite din bani publici.

Însă, un comunicat de presă de astăzi al CJ Timiș ne dezvăluie identitatea câștigătorului, deoarece documentul este semnat de consilierul superior Roxana Munițiu, care până la data concursului nu era angajată în administrația județeană.

Conform declarației de avere depusă la data angajării Roxana Munițiu a lucrat înainte de a deveni funcționar public la compania United Media SRL, care este unul dintre jucătorii importanți, adevărați “regi ai panourilor“, de pe piața publicitară outdoor, atât din Timișoara, cât și din București.

United Media SRL este firma care a reușit să intre în posesia fostului sediu al PNȚCD din Piața Libertății, pe vremea administrației PNL a Timișoarei condusă de Nicolae Robu, acolo unde funcționează la ora aceasta restaurantul Whisper, în contul unei datorii a țărăniștilor, așa cum puteți citi AICI.

Totodată, Roxana Munițiu, figura ca și reprezentat al Pensiunii Anette de la Covaci, așa cum puteți vedea mai jos.

Coincidență sau nu, la presiunea respectivă PNL Timiș a organizat o mega petrecere cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființarea partidului.

Reamintim că Biroul de Comunicare al CJ Timiș este condus cu delegație de Loredana Lungu, nevasta lui Tudor Flueraș, consilierul personal al secretarului general al PNL Timiș, Dănuț Groza.

Loredana Lungu este suspectată de conflict de interese având în vedere contractele pe care soțul său le-a încheiat cu diverse primării din Timiș, așa cum puteți citi AICI.

De asemenea în administrația județeană PNL mai este angajată și Alexandra Lulciuc, soția liderul consilierilor PNL din Consiliul Local Timișoara, Adrian Lulciuc, care fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate deoarece ar fi derulat afaceri cu societăți ale municipalității, aflate chiar în subordinea Consiliului Local Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole