Activitatea de la Înmatriculări încă perturbată după ce mai mulți angajați ai Serviciului au fost ridicați de anchetatori

Prefectura Timiș informează că “având în vedere că în perioada 14 – 18.06.2021, în cadrul compartimentul de Înmatriculări și Evidență a Vehiculelor nu s-a lucrat cu publicul, activitatea a fost, în primă fază, concentrată pe preluarea cererilor pentru înmatricularea definitivă a persoanelor cu programare la zi și dintre cele rămase în urmă, astfel încât, din data de 19.07.2021, preluarea dosarelor de înmatriculare a ajuns să se efectueze conform programărilor, la data curentă”.

Persoanele care au fost programate înainte de data de 19 iulie și nu au reușit să depună dosarele de înmatriculare, sunt rugate să se prezinte, oricând, în programul de lucru cu publicul, pentru preluare.

“Urmează să ne concentrăm pe micșorarea timpilor de eliberare a documentelor și suplimentarea, cât mai curând, cu încă un ghișeu pentru eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație, urmând, astfel, ca la data de 30.07.2021, să eliberăm toate documentele de înmatriculare și plăcuțele aferente, preluate până în data de 21.07.2021, iar, din luna august, eliberarea să se facă la maximum 4 zile de la depunere”, se arată într-un comunicat de presă.

Programul de lucru cu publicul pentru ghișeele de înmatriculări definitive, radieri și autorizații provizorii: 08:00-15:30.

Programul de lucru cu publicul la eliberarea documentelor: 08:30-15:00.

Reamintim că în luna iunie nouă din cei 10 polițiști de la Serviciul de Înmatriculări din Timișoara ridicați luni de către anchetatori au fost arestați preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole