Timiș: dublă spargere din locuințe la Periam – un bărbat a furat 4.000 lei, 1.000 euro, 16.000 forinți, 36 de grame de bijuterii din aur, un laptop și două telefoane din două case

La data de 12 martie a.c., polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare  au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 09.02.2024, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în interiorul imobilului situat în localitatea Periam și ar fi sustras un laptop și 2 telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3 000 lei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 36 de ani“, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării întregului prejudiciu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că la data de 13.10.2023, bărbatul ar mai fi pătruns fără drept într-un alt imobil situat tot în localitatea Periam și ar fi sustras mai multe sume de bani, respectiv 4000 lei, 1000 euro și 16 000 forinți, precum și 36 de grame de bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu de aproximativ 22 000 lei“, mai arată IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 12.03.2024, bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole