Plin de șoferi băuți pe șoselele din Timiș

Polițiștii timișeni au prins, în acest sfârșit de săptămână, mai mulți șoferi beți la volan. Au fost întocmite dosare penale.

Astfel, sâmbătă, 7 august, în jurul orei 18:30, polițiștii din Lugoj au depistat pe strada Caransebeșului, din oraș, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care își conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Duminică, 8 august, tot în jurul orei 18:30, polițiștii au depistat localitatea Parța, un tânăr de 31 de ani, care și el era beat bine. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat, tot pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și pentru ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”.

Tot duminică, în jurul orei 23:00, polițiștii din Timișoara au depistat pe strada Venus, un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani, care și el consumare băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

„Menționăm că în acest weekend, polițiștii rutieri au constatat 21 de infracțiuni la regimul circulației și au reținut 59 de permise de conducere”, transmite IPJ Timiș.

Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole