VEST: un bărbat a fost arestat fiind acuzat că a înjunghiat cu un cuțit o altă persoană – este urmărit penal pentru tentativă de omor

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Hunedoara, fiind acuzat că a înjunghiat cu un cuţit o altă persoană, iar victima a fost transportată la spital, având nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru săvârşirea tentative la infracţiunea de omor. 

Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, în noaptea de 22/23 aprilie 2023, în localitate Săuleşti, pe fondul consumului de alcool, inculpatul R.I.A. a aplicat cu un cuţit o lovitură persoanei vătamate M.I. în zona hemitoracelui drept faţa anterioară, cauzând o plagă înjunghiată şi o altă lovitură la nivelului capului, zona temporală stângă, cauzând plăgi ale scalpului, leziuni traumatice ce au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate şi necesită pentru vindecare 14 – 16 zile de îngrjiri medicale”, se arată în comunicat.  

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Hunedoara care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole