Acțiune a polițiștilor rutieri în zona Kuncz – Plopi. S-au dat 11 amenzi pentru nerespectarea normelor rutiere și una pentru gălăgie

Polițiștii Biroului Rutier împreuna cu cei ai secțiilor urbane din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat, astăzi, în intervalul orar 10:00-11:30, o acțiune de tip Blitz în zona Kuncz-Plopi care a avut ca scop verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state și creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor și a participanților la traficul rutier.

Au fost legitimate 68 de persoane, controlate 45 de autoturisme și două motociclete, fiind efectuate cinci testări cu aparatul alcooltest și o testare cu aparatul drugtest.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.595 de lei. Dintre acestea, 11 sancțiuni, în valoare de 2.095 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și o sancțiune, în valoare de 500 de lei, a fost aplicată pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept și neacordarea priorității de trecere pietonilor.

Polițiștii rutieri acționează continuu, pentru asigurarea siguranței circulației rutiere, precum și pentru prevenirea accidentelor de circulației.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole