A apărut o nouă categorie de liberali – cei cu drepturi. PNL Timiș: cheie de la sediul de partid primesc doar cei îndreptățiți

PNL Timiș își jignește încă o dată membrii de partid într-o postare pe Facebook. După ce liberalii care au participat la alegerilor din 3 iulie au fost numiți zilele trecute “un grup de oameni adunați într-o sală”, acum, într-un mesaj pe pagina oficială de PNL Timiș, se vorbește despre membri de partid cu drepturi și membri fără drepturi.

“Având în vedere informațiile publicate în mass-media, cu privire la procedura administrativă a înlocuirii yalei de la intrarea în sediul PNL Timiș, aducem câteva clarificări menite să înlăture speculațiile și denaturarea adevărului.  Așadar, sediul PNL Timiș din strada Gheorghe Lazăr, nr. 1, Timișoara, funcționează sub același regim de program cu publicul și este deschis pentru toți membrii și cetățenii, de luni până vineri, între orele 9:00 și 16:00, precum și în timpul desfășurării ședințelor structurilor de conducere sau a evenimentelor publice care au loc în interior. În cel mai scurt timp posibil, vor avea acces în sediu, în afara programului cu publicul, toți cei îndreptățiți. Schimbarea yalei de la ușa din exterior este un amănunt care ține de administrarea spațiului și care, din punctul nostru de vedere, nu are relevanță pentru desfășurarea activității filialei ”, se transmite într-o postare neasumată de nicio persoană din conducerea PNL Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole