Șeful CJ Timiș, Alin Nica, tot țăran din Dudeștii Noi a rămas: a lipsit și de la Ziua Armatei

Ziua Armatei României a fost sărbătorită de militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” printr-o ceremonie militară și religioasă organizată la Monumentul Ostașului Necunoscut situat în Parcul Central „Anton von Scudier” din Timișoara.

La acest eveniment important pentru militari au luat parte reprezentanți ai Bisericii, autorităților administrației publice centrale și locale, instituțiilor din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, veterani de război.

 Ziua Armatei României este un prilej de a cinsti eroismul, jertfele ostașilor din toate timpurile care și-au îndeplinit misiunea nobilă de a apăra unitatea națională și integritatea teritorială a statului român.

De la eveniment au lipsit două oficialități.

Este vorba despre șeful CJ Timiș, Alin Nica, și prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu.

În timp ce Prefectura Timiș a fost însă reprezentată de subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu, Consiliul Județean a fost reprezentat de către Viorel Coifan, un simplu consilier personal al șeful CJ Timiș, semn că și vicepreședinții administrației județene – Alexandru Proteasa și Cristian Moș – au avut treburi mai importante decât Ziua Armatei Române.

A participat însă primarul Timișoarei, Dominic Frtiz.

Șeful CJ Timiș, Alin Nica, nu este la prima mârlănie neprotocolară, dând dovadă de o lipsă totală de eticheta și eleganță, specifică persoanelor rudimentare de la țară.

Pe data de 5 iunie 2022, frustrați că nu dețin funcția de prefect – șeful PNL al CJ Timiș, Alin Nica și subprefectul PNL Ovidiu Drăgănescu nu au participat la sărbătorirea a 30 de ani de activitate a Prefecturii de Timiș.

Pe data de 28 mai 2022, CJ Timiș gafează din nou. Alin Nica a mers la alergat deși invitase lumea la Triplex Confinium – întâlnirea Euroregiunii DKMT.

Pe data de 20 mai 2022 Nou incident de protocol. CJ Timiș, nereprezentat la vizita Majestății Sale Margareta. Șeful PNL Timiș continuă politica de cătun.

Pe 28 septembrie Buletin de Timișoara publica articolul în care Fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, a declarat despre actualul șef de la județ, Alin Nica, că nu își respectă funcția – nu își înțelege rolul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole