Răsturnare de situație la Bethausen. Cel acuzat că l-a lovit intenționat pe primarul Ioan Lihoni cu mașina, Nicu Benzar, a filmat incidentul cu camera de pe bord

Un mesaj de ieri al Primăriei Bethausen, prin care era anunțat faptul că primarul Ioan Lihoni a fost lovit cu mașina intenționat de un consătean, a stârnit până la urmă un scandal județean. Articolul poate fi citit aici.

Povestea inițială a luat o întorsătură neașteptată.

Într-o declarație pentru Buletin de Timișoara, cel acuzat, Nicu Benzar, susține că primarul a frânat brusc în fața sa așa cum se vede pe înregistrarea video de la bord.

Incidentul s-a lăsat cu intervenția oamenilor legii care, spune Nicu Nebzar, ar fi deschis dosar penal în cauză și i-au reținut inițial permisul pentru 30 de zile.

Ulterior, susține Nicu Benzar, a fost contactat de polițiști pentru a preda dovada de circulație pe 15 zile care i-a fost eliberată, deoarece nu mai are dreptul să conducă până la finalizarea anchetei.

Acesta consideră că totul este un abuz, iar primarul Ioan Lihoni s-a folosit de influența sa politică pentru a face presiuni pe autorități, deoarece între cei doi există neînțelegeri de mai multă vreme.

Nicu Benzar, membru al AUR, a luat legătura și cu președintele partidului, George Simion, care a spus că se va deplasa la Bethausen în vizita sa în județul Timiș programată pentru luna viitoare.

Video cu incidentul aici.

Restricții de trafic pe A1, la Traian Vuia

DRDP Timișoara informează că se circulă cu restricții pe autostrada #A1, la km 449+100, Traian Vuia, sensul de mers Timișoara – Deva. Se execută lucrări de întreținere la sistemele de…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole