Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra: 3 lei. Atât valorează un lugojean în ochii Guvernului PNL

Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, a reacționat în privința sumelor alocate de Guvern către primăriile din țară.

“Cât valorează un lugojean în ochii Guvernului?! 3 LEI! Ați citit bine! Lugojul, oraș cu 40.000 de oameni, decontează consistent neînțelegerile din „famiglia” liberală. Orașul a primit 122.000 de lei, din cele 29 de milioane alocate Timișului din Fondul de Rezervă. De ce? Pentru că primarul Buciu nu este din echipa președintelui Consiliului Județean, Alin Nica, pentru că cei doi nu se înțeleg, pentru că primarul liberal lugojean nu știe și poate nici nu vrea să se bată pentru binele Lugojului nostru și pentru comunitate“, spune Călin Dobra.

Lugojul a primit 122 de mii de lei – Belințul a primit 522 de mii de lei

“Ca să fie clar că totul e pe „prietenie”, vă dau un exemplu: comunei Belinț, cu mai puțin de 3 mii de locuitori i-a fost alocată suma de 522 mii lei! Un belințean = 174 de lei. Ce vină poartă lugojenii pentru faptul că primarul Buciu nu face parte din „echipa câștigătoare” a liberalilor? Rămâne o întrebare retorică. Răspunsul este de la sine înțeles. Putem observa și simți, însă, consecințele orgoliilor politice“, a mai precizat fostul președinte al CJ Timiș.

Timiș: încep lucrările la drumul județean care leagă comunele Șag și Sânmihaiu Român – proiectul a fost inițiat de fostul șef PSD al CJ Timiș, Călin Dobra, și are o întârziere de circa 3 ani din cauza incompetenței administrației PNL condusă de Alin Nica

Drumul județean care face legătura între localitățile Șag și Sânmihaiu Român va intra în modernizare. Consiliul Județean Timiș a predat către constructor amplasamentul Drumului Județean Șag 593C Șag (DJ 593)…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole