Nicolae Robu: E timpul să spunem STOP minciunilor – școli, spitale, mii de locuințe fără căldură – rezultatul “revoluției în administrație”

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, comentează pe larg situația de la Colterm și lipsa căldurii din locuințe și instituții publice.

“ȘCOLILE, SPITALELE, INSTITUȚIILE CULTURALE ȘI MII DE APARTAMENTE DIN TIMIȘOARA -FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI LA ACEASTĂ ORĂ! Iată rezultatul “revoluției în administrație” făcută de dl Fritz și șleahta de incompetenți și jecmănitori din jurul său!“- scrie Nicolae Robu pe Facebook.

“Din cauza lor suferă bieții copii ai Timișoarei, care, iată, sunt nevoiți să-și întrerupă cursurile normale și să facă școală online, din cauza lor suferă bieții bolnavi în spitale, bieții bătrâni, care tremură de frig în apartamente! Am atenționat de mult, ca om care am condus responsabil Primăria Timișoara, cunoscător al complexei problematici a termoficării, că: după primirea amenzii de 20 milioane euro, după renunțarea la asigurarea unui stoc de cărbune, după atitudinea arogantă, de atoateștiutor -în realitate el fiind animicștiutor-, jignitoare la adresa partenerilor, a d-lui Fritz după decredibilizarea lui totală, prin prestația generală jalnică, vor veni vremuri grele pt COLTERM. Ce n-am spus eu explicit, cindoarvsubînțelegând, a fost că vremurile grele vor fi, de fapt, pt timișoreni!“, a comentat Nicolae Robu.

Este inadmisibil să trăim sub teroarea frigului, ca pe vremea ultimilor ani ai comunismului

“Este inadmisibil ca în deceniul 3 al mileniului 3, Timișoara, până mai ieri oraș de frunte al României la aproape toate capitolele -de fapt: la toate în afară de stadion și sală polivalentă!- să ajungă cu școlile, spitalele, instituțiile culturale și cu mii și mii de apartamente sub teroarea frigului, ca pe vremea ultimilor ani ai comunismului! Timișoara a ajuns să aibă ca Primar o persoană pe care avem toate motivele să o suspectăm de impostură: a candidat cu declarații în fals și uz de fals, sub protecția unor forțe oculte, altfel așa ceva fiind imposibil în România, este ținut în funcție de aceleași forțe oculte, întru sfidarea legilor acestei țări și a normelor europene, refuză să-și facă cunoscute diplomele de studii pe care a pretins că le are și actul de identitate ce cuprinde domiciliul, a beneficiat și continuă să beneficieze de susținere financiară uriașă -de milioane și milioane- din partea acelorași forțe oculte pomenite mai sus“, precizează fostul primar.

Să spunem STOP minciunilor

“Stimați timișoreni, din 2019, sunteți mințiți nonstop de specialiști în minciună! De specialiști atât de buni în a minți, încât, în buna dv credință, pe fondul valului emoțional creat de aceiași specialiști, dv ați crezut ce vi s-a spus, deopotrivă lucrurile negative, fără nicio legătură cu realitatea, la adresa mea -ca de exemplu: că aș fi arogant-, cât și lucrurile de ridicare în slăvi, iarăși fără nicio legătură cu realitatea, a d-lui Fritz, un om fără carieră, fără realizări, altfel spus, un cvasiratat în Germania. E timpul să spunem STOP minciunilor, STOP incompetenței, STOP jafului pe bani publici, STOP ilegalităților la achizițiile publice, STOP ilegalităților în urbanism etc! Și e timpul să spună STOP și să-l trimită pe impostor unde îi este locul, INSTITUȚIILE STATULUI ROMÂN! Eu încă sunt încrezător, încă nu pot crede că România a ajuns la rang de colonie, încă mă încăpățânez să cred că este stat egal între egali în clubul select de state civilizate numit Uniunea Europeană! Dă căldură timișorenilor IMEDIAT, domnule Fritz! Sau… PLEACĂ! O asemenea umilință, o asemenea batjocură, să fim ținuți în frig, noi, timișorenii, nu suntem dispuși să suportăm!“, completează Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole