Timișoara: supărat că nu a putut merge la baie un bărbat s-a dezbrăcat într-o benzinărie și și-a expus părțile intime – a fost reținut 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Urbane au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În fapt, la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o stație de alimentare cu carburant situată pe Calea Dorobanților, o persoană necunoscută ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri, a transmis IPJ Timiș.  În baza probatoriului administrat, la data de 12.10.2024, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fiind introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș“, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi vrut să meargă la baie, dar fiind împiedecat să facă acest lucru, s-ar fi dezbărat și și-a expus părțile intime.  

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole