Un tânăr a fost reținut de polițiști pentru o tâlhărie din mai. A intrat peste un bărbat de 48 de ani în casă, l-a lovit și i-a furat banii, telefonul și bicicleta

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În 6 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința proprie de pe strada Nicolae Titulescu, o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în locuința acestuia, l-ar fi lovit de mai multe ori în zona feței și i-ar fi sustras o sumă de bani, telefonul mobil și o bicicletă.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 14.12.2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au depistat în municipiul Timișoara un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ulterior, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile„, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole