Incidente în Timișoara. Un grup condus de George Simion a intrat în Primărie -„Hey, Fritz nu uita – Timişoara nu e a ta”

Scene tensionate la Timişoara unde un grup de peste 20 de persoane a intrat în Primărie în căutarea edilului, Dominic Fritz.

Grupul, condus de copreşedintele AUR, George Simion, fără mască și fără a prezenta un certificat COVID, a fost oprit la etajul 1 de angajaţii instituţiei.

Copreşedintele AUR susţine că îl cauta pe primarul Dominic Fritz pentru a programa o audienţă.

“Ne primește cineva și pe noi în audiență? Sunt George Simon, deputat“, a spus liderul AUR celor de la pază, precizând că “am venit cu Ioan Bânciu, reprezentantul Memorialului Revoluției, care e revoluționar, a luptat pentru libertatea noastră și nu-l primiți într-o audiență“.

Susţinătorii săi au strigat, printre altele, „Hey, Fritz nu uita – Timişoara nu e a ta”, „Fritz, parașutat din Germania, ocupă ilegal funcția de primar”.

În cele din urmă, acesta a aflat că primarul Timișoarei nu se află în instituție.

“Noi am venit aici să strângem semnături pentru Klaus Iohannis, dar am dat peste un pupil al lui Klaus Iohannis. El fiind PNL, a venit să îi facă campanie lui Dominic Fritz, parașutat aici la Timișoara din Germania, fără viză permanentă de domiciliu. Omul ăsta ocupă ilegal funcția de primar și trebuie să știe toată țara acest lucru”, a spus George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, întrebat de ce se află la Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole