Primarul ales al Lugojului, Călin Dobra, îi acuză pe PNL-iști că au fugit din primărie ca șobolanii: refuz să las oamenii în derivă – m-am săturat de nesimțirea asta – au fugit ca șobolanii când se scufundă corabia

Buletin de Timișoara vă prezenta ieri, 7 octombrie, cum PNL Timiș a lăsat angajații Primăriei Lugoj fără salarii, deoarece liberalii au dat bir cu fugiții din administrație după pierderea alegerilor și nu mai are cine semna actele instituției, așa cum puteți citi AICI.

Marți, primarul ales al Lugojului, Călin Dobra, care în perioada imediat următoare își va prelua mandatul în urma câștigării alegerilor locale anticipate din 9 iunie, a anunțat că va debloca situația în administrație și că PSD împreună cu USR vor alege un primar interimar chiar și pentru doar câteva zile.

Călin Dobra i-a acuzat pe cei din PNL Timiș că au fugit din primărie ca “șobolanii“.

Rezolvăm situația, pentru că nimeni nu merită bătaia de joc a echipei PNL! Inuman! Nu mai spun de ignoranță și lipsă de respect. Asta îi caracterizează pe cei care, timp de 4 ani au condus Lugojul. Au intrat în primărie pe ușa din față, după ce cetățenii le-au acordat votul de încredere, apoi au fugit asemeni șobolanilor, când se scufundă corabia. Refuz să las oamenii în derivă. Vorbesc de asistenții sociali, asistenții personali ai persoanelor cu handicap și angajații Primăriei Lugoj, ce riscă să nu își ia salariile, în lipsa unui om, care să preia atribuțiile de primar. M-am săturat de nesimțirea asta! Nu e normal și nici etic.  Trebuie să punem punct unei situații rușinoase pentru orașul nostru. Mâine, grupul consilierilor PSD și cei ai USR, vor convoca o ședință de Consiliu Local. Un singur punct pe ordinea de zi: nominalizare viceprimar cu atribuții de primar. Spălăm noi rușinea, dar continuăm să le batem obrazul. Gata cu jocurile murdare. De săptămâna viitoare, după finalizarea tuturor procedurilor legale, îmi voi prelua mandatul de primar al Lugojului. Mai am o întrebare pentru cei care au abandonat ca niște lași: totuși, mai aveți curaj să vă uitați în ochii oamenilor?! “, a menționat Călin Dobra pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole