Alin Nica acuzat că a confiscat pagina de Facebook a PNL Timișoara

PNL Timișoara a intrat în linie dreaptă pentru alegerile de sâmbătă, 31 iulie. În acest context apar noi informații despre acțiunile profund nedemocratice la care dedă președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Ieri, așa cum Buletin e Timișoara v-a informat, a fost comunicată public o decizie a PNL de la nivel național din care reiese că pe perioada alegerilor interne excluderile, suspendările și modificarea bazei de date cu membri sunt interzise în PNL. Ca un adevărat european ce se proclamă, Alin Nica a anunțat deja că nu respectă decizia și că toți membri PNL Timiș suspendați din partid rămân suspendați.

Fraudarea alegerilor – noua miză

Președintele ales al PNL Timișoara Raul Ambruș spune că miza suspendărilor este dorința lui Alin Nica de a-i bloca candidatura la noile alegeri din 31 iulie, după ce nu a recunoscut alegerile din 3 iulie, fără însă vreun argument statutar, ci prin voință proprie, ca în regimurile totalitare.

Miza este ca în absența unei decizii privind valabilitatea alegerilor să fiu împiedicat să candidez sâmbătă, când ar trebui să fie reluate alegerile de la PNL Timișoara și chiar dacă am contestat valabilitatea lor am decis să îmi depun candidatura deoarece nu îmi este frică de competiție. Observ că celui căruia îi este frică de competiție este președintele interimar Alin Nica care împiedică desfășurarea corectă a alegerilor. Am suficiente informații deja că pe lângă faptul că îmi va fi îngrădit abuziv dreptul la a candida, din nou se fac ample epurări din listele cu membrii PNL Timișoara și se pregătește fraudarea masivă a alegerilor, scrie pe Facebook, Raul Ambruș.

Raul Ambruș acuză lipsa de democrație internă

În aceste condiții consider că PNL Timiș este luat captiv de o mână de oameni care nu au niciun fel de limită, nu respectă niciun fel de regulă și care dorește cu orice preț să își impună punctul de vedere, probabil iarăși cu forța, așa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie, menționează președintele ales al PNL Timișoara.

Confiscarea paginii de Facebook

În mod absolut surprinzător, în această seară, pe pagina de Facebook a PNL Timișoara, confiscată practic de Alin Nica, de la conducerea aleasă a organizației, a apărut un mesaj din care reiese că președintele interimar nu recunoaște decizia de la București.

Suntem practic în situația că ne putem aștepta ca nicio decizie a partidului să nu fie respectată în Timiș dacă nu este convenabilă președintelui interimar Alin Nica și vom organiza atâtea tururi de alegeri până va ieși învingător cine trebuie, spune Raul Ambruș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole