Timișoara: un bărbat din Gorj prins la volanul unui BMW care avea numărul de înmatriculare expirat și aparținea unui Audi

Bărbat depistat de polițiștii locali la volanul unui autoturism pe care avea puse numerele expirate ale altei mașini

Polițiștii locali din Timișoara, aflați în patrulare în cursul zilei de joi, în jurul orei 14, în zona Calea Buziașului, au observat un autoturism marca BMW, al cărui conducător auto, la apariția polițiștilor locali, a virat brusc pe Str. Recoltei dinspre sensul giratoriu de pe Str. Matei Millo.

Bănuind ca este ceva suspect, polițiștii locali au trecut la identificarea autoturismului după numărul de înmatriculare. Astfel, s-a constatat că numerele erau expirate și aparținuseră unui alt autoturism de aceeași culoare, dar marca Audi. Imediat l-au identificat în zonă pe conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Biroului Rutier, tânărul fiind ulterior condus la sediul IPJ Timiș în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole