Sorin Grindeanu: marți se dă în circulație Centura de Sud – fără tăieri de panglică și festivități

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, vineri, la Timișoara, că de marți se dă în circulație Centura de Sud a orașului.

Săptămâna viitoare, unde pe marți, se va da drumul la circulație. Nu vreau cu festivități, cu tăiat de panglici, pur și simplu se dă drumul la circulație și am terminat discuția. În data de 10 în principiu va fi dat drumul la trafic. Sunt bucuros că cel care a câștigat acest contract într-un an de zile a făcut cât ceilalți în 15 ani și merită felicitați. Cei de la UMB au făcut o treabă extraordinară și noi de aici tânjim de mult, când eram eu viceprimar, în 2008, era subiect pe agenda zilei. Mai sunt de făcut câteva chestiuni minore, de marcaje, la pasaje undeva spre Calea Șagului care până marți vor fi finalizate. Nu e o lucrare scurtă, sunt 26 de km, peste calea ferată, peste drumuri județene și naționale, nu a fost o lucrare simplă“, a declarat Sorin Grindeanu pe șantierul Centurii de Sud.

Centura Timișoara Sud are o lungime de 25,69 kilometri, iar valoarea investiție se ridică la 384 milioane de lei şi va face legătura şi cu centura de nord a municipiului Timișoara, cu ieșire pe autostrada A1.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole