Președintele CJ Timiș, Alin Nica, s-a întâlnit cu director fabricii de anvelope Continental. Nu s-a discutat nicio vorbă despre mirosul de cauciuc care exasperează timișorenii. Incredibil

Președintele CJ Timiș Alin Nica, s-a întâlnit cu director general al fabricii de anvelope Continental. Întrevederea a fost o bună ocazie să se evite subiectul fierbinte al Timișoarei, mirosul de cauciuc, resimțit într-o zonă extinsă a municipiului, însă s-a discutat despre proiecte educaționale.

“Am primit vizita lui Matthieu Turlure, noul director general al fabricii de anvelope Continental din Timișoara, unul dintre cei mai mari angajatori ai județului nostru.  Am apreciat viziunea sa în ceea ce privește viitoarele proiecte educaționale și de  responsabilitate socială ale corporației, cu impact clar asupra comunității noastre. Alături de echipa sa, cred că dl Turlure va coordona idei și proiecte inovatoare prin care va ajuta comunitatea, idei la care putem contribui și noi ca instituție publică. Îi urez succes în activitățile pe care le desfășoară în România, cu convingerea că va respecta deopotrivă standardele de calitate și așteptările comunității timișene și timișorene care găzduiesc fabrica“, a anunțat Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole