Pescobar deschide Taverna Racilor la Timișoara la NubaTown: “fiți foarte fericiți că în tot luxul de pe lume vă voi oferi aceleași prețuri“

Celebrul patron de restaurante Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, va deschide o nouă locație.

De data acesta orașul ales pentru Taverna Racilor este Timișoara.

Potrivit lui Pescobar locația va fi la NubaTown în Iulius Mall.

Dragilor, Pescobar deschide la Timișoara în locația NUBA. Io vă spun în felul următor: va fi cea mai cea locație dintre toate locațiile mele ale mele pentru că nicio altă locație pe care o am nu arată ca și asta. Vă voi oferi la același prețuri, doar că în luxul de pe lume. Aceleași prețuri pentru mâncare, în tot luxu ăsta pe care l-a preluat de la prietenii mei de la Nuba. Așa că fiți foarte fericiți locuitori ai Timișoarei și ai împrejurimilor maxim din ce pot în momentul ăsta, dă toate. O să fie cel mai complet restaurant ca meniu din tot c am eu până acum. Așa că vă aștept pe 23 iunie la deschidere , așa vreau să facem coadă, ca nici când în Timișoara. Vă mulțumesc că ați insistat atât de mult să vin la Timișoara și că m-ați primit cu brațele deschise. Doamne ajută la toată lumea, merci frumos“, a spus într-unul dintre video-urile sale de pe TikTok.

Paul Nicolau s-a distrat weekendul trecut în Timișoara, la clubul Epic Vară al secretarului general al PSD Timiș, Sebastian Răducanu, așa cum reiese din postările Epic Society.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole