Timiș: primarul PSD al comunei Șag ar putea candida la alegerile parlamentare pentru un loc de deputat – mesajul “dubios“ lansat de Flavius Roșu

Partidele politice trec printr-o nouă rundă de lupte interne, deoarece se apropie finalizarea listelor cu candidați pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Nu face excepție nici județul Timiș, unde cele trei formațiuni mari – PNL, PSD și USR – doresc să-și maximizeze scorurile de la alegerile locale anticipate din 9 iunie.

Primul posibil candidat care și-a anunțat public intenția de ocupa un loc în Parlament este primarul PSD al comunei Șag, Flavius Roșu, despre care existau deja informații neoficiale că ar dori un loc de deputat.

Flavius Roșu a fost reconfirmat ca primar în Șag la alegerile locale anticipate din 9 iunie și a reușit performanța să ducă localitatea, ținută în comuna primitivă de foștii primari, pe primele locuri la atragerea de fonduri europene sau guvernamentale.

Așadar, Flavius Roșu conducând o comună periubană importantă, având performanțe administrative de necontestat, are toate atuurile să se regăsească pe lista cu locuri eligibile pentru Camera Deputaților a PSD Timiș.

Primarul din Șag a anunțat, vineri, pe pagina sa de Facebook că așa cum mi-am propus să dezvolt Șagul și am reușit, îmi doresc să fiu de un real ajutor și pentru județul Timiș.

Gestul este unul curajos și transparent, ceea ce merită apreciat, mai ales că la PSD Timiș întotdeauna asumarea este o boală grea, iar mizerii la sunt experți PSD-iștii se fac întotdeauna pe la spate.

2024 este un an decisiv pentru viitorul României! Ne aflăm într-un an cu toate tipurile de alegeri electorale, care pot conduce fie la stabilirea unei traiectorii garantate de dezvoltare, fie la stagnarea dezvoltării țării. Rezultatul tuturor alegerilor noastre va stabili imaginea pe care România o va avea în lume, dar și nivelul de trai din interiorul țării. Vreau ca România să câștige în alegerile ce urmează! Județul Timiș a câștigat la alegerile locale din vara aceasta prin alegerea lui Alfred Simonis la conducerea Consiliului Județean Timiș. O conducere social-democrată va garanta județului nostru o dezvoltare reală și sustenabilă prin derularea unor proiecte concrete și de importanță majoră pentru județul Timiș și implicit pentru Banat. Al treilea om în stat ca și funcție administrativă la nivel național a decis să vină și să ridice județul Timiș și am toată încrederea că acest lucru se va întâmpla și cu sprijinul de la București, prin Sorin Grindeanu și prin oamenii capabili pe care timișenii ii vor trimite în Parlamentul României. România merită un președinte social-democrat care să fie alături de oameni și care să cunoască realitatea traiului cetățenilor, un președinte care să ofere stabilitate politică în plan intern dar și o imagine bună în plan extern. Iar pentru asta noi, cei din PSD, îl susținem pe Marcel Ciolacu. România are nevoie de legi corecte și bine gândite în toate domeniile, iar asta o va decide rezultatul alegerilor parlamentare. Echipa social-democrată a avut mereu specialiști din toate domeniile și oameni formați în administrația locală care au identificat problemele cu care se confruntă cetățenii în localitățile țării și au știut unde este nevoie să se intervină sau să se repare ceva în plan legislativ. Așa cum mi-am propus să dezvolt Șagul și am reușit, îmi doresc să fiu de un real ajutor și pentru județul Timiș. Mi-am propus și voi reuși!“, a scris Flavius Roșu.

Conform unor surse din PSD Timiș, printre cei care vor să prindă un loc eligibil se mai numără: la Senat, actualii senatori Eugen Dogariu și Sebastian Răducanu, primul fiind șef de campanie pentru locale, iar cel de-al doilea secretarul general al filialei, iar la Camera Deputaților, samsarul imobiliar Adrian Cionca, fostul deputat Adrian Pau, consiliera locală Roxana Iliescu, prefectul nulitate Mihai Ritivoiu, primarul din Birda, Marius Stoian sau consilierul local Sorin Ionescu.

Momentan la PSD un singur lucru este cert: Sorin Grindeanu, liderul de facto al filialei, va ocupa locul 1 pe lista candidaților la Camera Deputaților.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole