Timișoara: Centura de Sud va fi deschisă traficului în jurul datei de 10 septembrie – se fac ultimele asfaltări: cum se usucă se va da în trafic

Centura de Sud a Timișoarei va fi deschisă traficului în jurul datei de 10 septembrie.

Anunțul a fost făcut de șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, joi, în cadrul unei confiențe de presă.

În jurul datei de 10 septembrie se va da în trafic Centura de Sud a Timișoarei, suntem pe final cu asfaltarea, se fac marcajele, se montează ultimele panouri fonoabsorbante, și cum se usucă ce spuneam se va da în trafic. Eu un proiect așteptat, abandonat, reluat, și iată că cu Grindeanu la Transporturi, cu noi la guvernare și oameni politici interesați de județ se întâmplă ca obiective de care vorbeam acum 2/3 ani de zile să nu fie doar schițe, ci și implementate. La autostrada Timișoara-Moravița se lansează licitația în perioada următoare, este în licitație Stadionul și se lansează licitația pentru demolare, se lucrează la Spitalul de Arși, și este lansată licitația pentru Institutul Oncologic. Deci toate proiectele mari sunt în diferite faze de implementare“, a declarat, joi, Alfred Simonis.

Ultimele date prezentate de DRDP Timișoara arată că lucrările sunt finalizate în proporție de 95%, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole