Colterm ia lecții din Republica Moldova – orașul Bălți exemplu de bună practică pentru a nu mai pierde clienți, după ce anul trecut 3.000 de abonați au ieșit din sistemul centralizat

Societatea Colterm, aflată în insolvență, a pierdut circa 3.000 de abonați în ultimul an, ca urmare a debranșărilor.

Anunțul a fost făcut de directorul Petre Nanu.

Pe de altă parte, compania atrage clienți noi, în special de la dezvoltatorii imobiliari care ridică apartamente în Timișoara.

Suntem în discuție cu un mare dezvoltator care are multe apartamente, vorbim de peste 1.000 și am legat în bloc 90 de apartamente. Vrem să mai legăm inclusiv niște instituții care nu sunt acum legate la Colterm. Avem cereri de a a intra pe o soluție care nu este nouă în piață, e veche, o avem și noi în câteva locații pe orizontale, în care eu am relație directă cu dumneavoastră, că sunteți abonați Colterm, adică aveți contorul. Se rezolvă problema apei calde, pentru că nu mai recirculă apa de kilometri la la client. Se produce apa caldă la subsolul blocului, în acel mic punct termic. Și a doua, nu contează ce am hotărât eu, director general, cu ce temperatură se merge în oraș pe secundare, dumneavoastră vă puteți face ce temperatură doriți în în apartament”, spune Petre Nenu, citat de Radio Timișoara.

Colterm, ia lecții din Republica Moldova.

Este cazul termoficării din Bălți, republica Moldova, pe care Banca europeană de Investiții ni l-au dat ca exemplu de bune practici. Ei au făcut acest sistem, nu doar că nu au mai pierdut clienți, ci dacă au mers într-un bloc unde era 60% branșați pe sistem clasic și au venit cu schimbătorul de căldură, în iarna următoare erau legați toți“, a mai precizat directorul Colterm.

În prezent, Colterm are aproximativ 51.000 de abonați.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole