PNL Timiș pierde controlul într-o nouă societate a Consiliului Local. “Băieții de pe sate“ aproape alungați din Timișoara

Jocurile politice practicate în Timișoara de către “băieții de pe sate“ care conduc astăzi PNL Timiș face ca partidul încet dar sigur să piardă controlul instituțiilor importante.

După ce au fost scoți din Consiliile de Administrație de la Piețe SA și Horticultura SA, ieri în cadrul Consiliului Local a fost votat un nou CA la Societatea de Drumuri Municipale, în care nu se mai regăsește niciun penelist.

Societatea va fi condusă de către reprezentanții USR și cei ai Platformei Liberal Conservatoare, care au întrunit câte 14 voturi, cele mai multe în cadrul ședinței de CLT: Lucian Suciu, Cantemir Pîrva, Alin Sîrbu, Andrei Herczeg, Raluca Buhaș, Paul Cosma, Alexandru Afronie, Cristian Miclăuș și Sorin Povară.

PNL Timiș nu mai are deja reprezentanți în Consiliul de Administrație de la STPT, unde există un CA provizoriu, dar nici la Retim.

Singurul Consiliu de Administrație în care PNL Timiș mai are reprezentanți este la Aquatim, care însă va fi schimbat în toamna acestui an.

Politica dezbinării și a circului, blocajul administrativ constant practicat la adresa “partenerilor“ de la USR,  haosul din interiorul PNL Timiș și vidul de putere și leadership, au făcut ca partidul să se scindeze în Timișoara și conform unor alte informații din media urmează să se scindeze în trei grupuri și la nivel județean, ceea ce inevitabil i-a scos de la masa deciziilor.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole