Timiș: noi camioane pentru compania Drumuri și Poduri Banat – continuă procesul de modernizare

Compania Drumuri și Poduri Banat continuă procesul de modernizare.

După ce în luna aprilie societatea, parte a grupului de firme MaxAgro, a inaugurat cea de-a treia stație de asfalt pe care o deține în portofoliu și a devenit cel mai important furnizor de asfalt din regiune, recent Drumuri și Poduri Banat s-a dotat cu mașini de ultima generație.

Suntem mândri să anunțăm livrarea unor noi camioane 𝐈𝐕𝐄𝐂𝐎 𝐗-𝐖𝐀𝐘 către Drumuri și Poduri Banat – DPB by Maxagro, susținând proiectele lor de construcție și infrastructură cu vehiculele noastre de înaltă performanță. Aceste camioane sunt special concepute pentru a face față celor mai dure condiții, oferind putere, versatilitate și eficiență“, se arată într-un anunț de presă.

În ultimii trei ani compania a realizat investiții de peste 100.000. 000 lei.

Am dori să adresăm sincere mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui proiect remarcabil, mai exact întreaga echipă Drumuri și Poduri Banat și partenerilor acestui eveniment, Wirtgen și Autoglobus-Iveco. Le mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru contribuția esențială adusă în dezvoltarea acestei stații de asfalt de ultimă generație. Colaborarea noastră a fost o adevărată poveste de succes, iar rezultatele acestei echipe unite sunt evidente în fiecare aspect al acestei stații”, a spus Dayana Zifceak din partea companiei DPB.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole