Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, se apără după ce a mințit cu demolarea stadionului – dă vina pe IT-iștii USR: specialiștii în administrație și IT subordonați lui Dominic Fritz nu au aflat încă

Buletin de Timișoara vă informa duminică în exclusivitate că stadionul Dan Păltinișanu nu are aviz de demolare, deoarece documentația a expirat și a fost retrasă pentru reactualizare.

Mai mult, redacția noastă arăta, pe larg, minciunile promovate în spațiul public de către președintele ales la CJ Timiș, Alfred Simonis, șef al PSD Timiș și președinte interimar al Camerei Deputaților, care declarase că “buldozerele vor putea intra pe teren în perioada imediat următoare“, așa cum puteți citi AICI.

Luni, USR Timiș confirmă încă o dată că stadionul Dan Păltinișanu nu are aviz de demolare, și îi acuză pe Alfred Simonis că “lasă Timișoara cu ochii în soare“, deoarece Hotărârea de Guvern a fost adoptată fără a exista și avizele CJ Timiș, așa cum puteți citi AICI.

Președintele ales la CJ Timiș, Alfred Simonis, se apără că a mințit privind demolarea stadionului dând vina pe IT-iștii USR, dar uită să explice informațiile inexacte pe care le-a prezentat în spațiul public.

Am tot vorbit în ultima perioadă despre consens politic pentru marile proiecte ale Timișului și Timișoarei, despre nevoia de unitate a clasei politice, dar apelul meu nu a ajuns în sediul USR Timiș, locul de unde a plecat astăzi în spațiul public o mare minciună. Și spun minciună ca să nu spun alt cuvânt, pentru că o simplă verificare nu i-ar fi pus într-o situație penibilă. Mai exact, USR susține pe propria-i pagină de Facebook că Guvernul nu a emis hotărârea de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, lucru care s-a întâmplat chiar miercurea trecută, doar că specialiștii în administrație și IT subordonați lui Dominic Fritz nu au aflat încă, deși Google le-ar fi fost de mare ajutor. În schimb, au ales să mintă, iar dacă așa este condusă Timișoara de Fritz și echipa sa nu trebuie să fim surprinși de felul în care arată orașul. Mi-aș dori să depășim astfel de momente și să ne concentrăm pe problemele reale ale orașului și județului, iar lucrurile ar merge mult mai bine dacă am susține cu toții marile investiții guvernamentale și nu ne-am împiedica de mize fără rost”, a declarat, în replică, Alfred Simonis, care a prezentat și HG-ul privind demolarea fără însă a face nicio remarcă privind lipsa avizelor necesare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole