Nicolae Robu, supărat că este boicotat de Facebook: mă distribuie de 10-20 de ori mai slab decât media pe care o aveam până acum

Primarul Dominic Fritz a anunțat zilele trecute că municipalitatea în ultimii 2 ani a absorbit mai multe fonduri europene decât în precedenții 7 ani împreună.

În ultimii 2 ani, au intrat în bugetul local mai multe fonduri europene decât în precedenții 7 ani împreună. Mai exact, anul trecut și anul acesta am absorbit 270 de milioane de lei din bani europeni, față de 247 de milioane lei în perioada 2014 – 2020. Bani care au fost cheltuiți pentru îmbunătățirea vieții timișorenilor: spații moderne pentru școli și spitale, pregătim infrastructura pentru anul Capitalei Europene și modernizăm secțiuni majore de infrastructură pentru toți participanții la trafic – pietoni, bicicliști și șoferi. În același timp ne pregătim pentru viitor. Am depus în acești doi ani, 23 de proiecte pentru finanțare din care 13 sunt deja aprobate, adică deja asigurați încă 130 milioane de lei care urmează să se transforme în săli de clasă confortabile, în saloane de spital moderne, în spații culturale și sociale în cartiere. Mulțumesc echipei din Primărie pentru tot acest efort. Fondurile europene reprezintă cel mai adesea garanția unor lucrări de calitate bună, monitorizare strictă și aducerea unor schimbări care răspund nevoilor cetățenilor unui oraș modern și european“, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Fostul primar Nicolae Robu a avut ca de obicei ceva de comentat pe seama anunțului și susține că suma reprezintă o foarte-foarte mică parte din ce a primit moștenire de la Administrația Robu.

IATĂ LA NIVEL DE CIFRE CÂT DE CRASĂ E MINCIUNA FRITZISTĂ, STIMAȚI TIMIȘORENI! Acest individ: ajuns cu încălcarea crasă a legii, din postura de șomer, Primar al Timișoarei și  menținut în funcție întru sfidarea legislației Statului Român -a se vedea Codul Administrativ!-,  autodovedit deja în doi ani total incapabil, minte, pe orice subiect, cu o nerușinare dusă dincolo de orice limite.  Zilele trecute, toată presa a preluat afirmația sa că ar fi “absorbit în cei doi ani de mandat 270 milioane lei, mai mult decât a absorbit administrația precedentă în 8 ani! NICIUN LEU DIN CEI 270 MILIOANE nu este obținut de el, nu e pe vreun proiect al său -EL ÎNCĂ E CU ZERO PROIECTE PROPRII, dacă respectăm sensul termenului “proiect”!-, ci reprezintă o foarte-foarte mică parte din ce a primit moștenire de la Administrația Robu! Stimați timișoreni, am intrat în posesia bilanțului absorbției de fonduri europene de către Primărie și entitățile aparținătoare la 31.12.2015! Și… ce să vezi: ABSORBȚIA DE FONDURI EUROPENE LA ACEA DATĂ -DECI, ÎNCĂ ÎN PRIMUL MEU MANDAT!- ERA DE 519.663.006 lei! Și cea mai mare parte a proiectelor pe care acești bani au fost câștigați au fost proiecte ale Administrației Robu! “Fritz Zero_Proiecte” se laudă cu 270 milioane lei, NICIUNUL pe vreun proiect al lui! Frumos, nu?!“, a comentat Nicolae Robu.

Supărat că postarea nu a avut un succes prea mare, doar 220 like-uri, 15 comentarii și 26 de distribuiri, Nicolae Robu susține că este boicotat de echipa Facebook din România.

Ati observat corect: mai nou, Facebook ma distribuie si de 10-20 de ori mai slab decat media pe care o aveam pana acum. Evident, astfel, mi se strica si media… Presupun ca echipa Facebook Romania se ocupa sa se intample astfel! Voi raporta aceste lucruri la Facebook. Un video f important mi-a disparut fara urma acum cateva luni si dupa ce am semnalat la Facebook, in mai putin de 24 de ore, mi-a reaparut! Eu apreciez foarte mult reteaua Facebook si ma numar printre primele persoane cu responsabilitati publice ce au inceput sa o foloseasca in Romania! Pacat ca 1-2 persoane -asa presupun ca e- se comporta incorect!“, susține fostul primar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole