Președintele PSD, Marcel Ciolacu, către useriști: Băi, secăturilor

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a răspuns acuzaţiilor de aranjament politic venite din partea USR PLUS: “Băi, secăturilor, voi faceţi un blat ordinar“, a spus Ciolacu. “Nu m-a sunat Iohannis, nu am vorbit cu Cîţu“, a adăugat Ciolacu.

Preşedintele PSD a spus duminică seara că acuzaţiile venite din partea USR PLUS nu au fundament.

Liderul PSD a mai spus că reprezentanţii USR PLUS trebuie să decidă dacă sunt la putere ori în opoziţie.

“PSD nu se va implica decizional în lupta dintre USR şi PNL… nu ne vom implica în BPR, opoziţia nu are datoria de a face cvorum. Noi nu ştim dacă USR se afla la putere sau în opoziţie… În cazul în care va trece de Biroul Reunit vom vota această moţiune, dar vom avea şi o discuţie politică”, a precizat Marcel Ciolacu.

La rândul său, deputatul USR+ Cristina Prună spune că PSD își va arăta adevăratele intenții la următoarea ședință a Birourilor Permanente, programată luni la ora 12,00.

“Haideți să lămurim lucrurile: Cîțu mai poate fi premier după 15 septembrie doar dacă dl. Ciolacu face blat. În zilele următoare se va vedea clar dacă sforile d-lui Ciolacu, de care vorbește toată lumea, vor duce tot PSD-ul la remorca premierului pe care aparent îl critică și îl vor plecat. Putem avea moțiunea pe ordinea de zi a plenului doar dacă toți membrii PSD ai conducerii Camerei și Senatului vor fi prezenți la ședința de mâine a conducerii parlamentului, de la ora 12:00“, spune deputatul USR+.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole