Timișoara: magazinul IKEA se deschide pe 8 iunie

Reprezentanții IKEA au anunțat că în 8 iunie va fi inaugurat magazinul din Timișoara, construit la intrare în oraș. Magazinul IKEA din Timișoara va fi al treilea din România și primul din zona de vest a țării. Investiția se ridică la peste 60 milioane de euro.

Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Unitatea se întinde pe o suprafață de 26.000 metri pătrați și va oferi o gamă largă de 8.300 de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite, la prețuri accesibile. În noul magazin IKEA din Timișoara vor lucra aproximativ 300 de persoane.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole