Două accidente rutiere în același timp – unul în Urseni celălalt în Timișoara – provocate de doi șoferi de aceeași vârstă care erau băuți și drogați

Două accidente rutiere soldate doar cu pagube materiale, provocate de doi tineri de 24 de ani băuți și drogați. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

Azi noapte, în jurul orei 03:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Morii din localitatea Urseni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe strada Morii din localitatea Urseni, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard împrejmuitor, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând valori pozitive la cocaină și amfetamină. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tot azi noapte, în jurul orei 03:10, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Rozelor din Timișoara.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe strada Rozelor din municipiu, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac ornamental, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, rezultând o valoare pozitivă la cocaină. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice„, mai transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole